20 Μαρτίου 2008

Παρουσίαση: Silverlit PicooZ

Πρόκειται για ένα τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι μόλις 17 εκατοστά σε μήκος και το βάρος τους δεν ξεπερνά τα 10 γραμμάρια.
Σαν πηγή ενέργειας χρησιμοποιεί μία πολύ ελαφριά μπαταρία Λιθίου πολυμερών η οποία του επιτρέπει πτήσεις μέχρι και για 10 λεπτά, ύστερα από φόρτιση 20-30 λεπτών.
Όσο για την ικανότητα ελιγμών του ελικοπτέρου...είναι καταπληκτική καθώς διαθέτει ένα αυτόματο σύστημα εξισορρόπησης που κάνει τον έλεγχό του απλή υπόθεση. Ακόμα έχει και ένα ενσωματωμένο μπλε led για πτήσεις και στο σκοτάδι (λέμε τώρα).
Επίσης είναι
ανθεκτικό στις συγκρούσεις αλλά και ακίνδυνο χάρη στον ειδικό αφρό κατασκευής του και τις ελαστικές έλικές του.

Το παρόν ελικοπτεράκι το αγόρασα πρόσφατα, επειδή πάνω σε αυτό θα γίνει η εργασία τεχνολογίας μου. Έχω μείνει έκπληκτος από τις δυνατότητες του! Δεν παθαίνει απολύτως τίποτα ακόμα και αν πέσει πάνω σε τοίχο! Η τιμή του είναι πολύ χαμηλή, μόνο 20-25 ευρώ το ένα ή 45 ευρώ το deluxe set που έχει δύο ελικοπτεράκια και δύο τηλεχειριστήρια.

Update: Μπορείτε να βρείτε στο youtube πάρα πολλά βίντεο με αυτό το ελικοπτεράκι να πετάει και το Σαββατοκύριακο που έρχεται θα ανεβάσω και εγώ το δικό μου βίντεο.

Μέχρι τότε... καληνύχτα!
Σωτήρης Κ.


Update 2: Ανέβασα και το βίντεο με το PicooZ να πετάει όπως σας είχα υποσχεθεί.
Απολαύστε το...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Γράψτε σχόλια