3 Ιουλίου 2008

Το Firefox 3 είναι στο Guinness World Record Book

Το Firefox 3 κατάφερε και μπήκε στην λίστα των Guinness World Record ως η εφαρμογή με τα περισσότερα downloads σε 24 ώρες.
Ο αριθμός των downloads μετά από 24 ώρες ήταν 8,002,530. Αξιοσημείωτο είναι ότι χρειάστηκαν μόλις πέντε ώρες για να ξεπεράσει το 1,6 εκατ. αντίγραφα που είχε πετύχει στο πρώτο του 24ωρο το 2006 η προηγούμενη έκδοση 2.0.

Αυτή τη φορά το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο ώστε οι διακομιστές του Mozilla αρχικά υπερφορτώθηκαν και το λανσάρισμα του browser καθυστέρησε δύο ώρες.

Αν θέλετε να ανεβάσετε και άλλο τον αριθμό των downloads δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ. Επίσης μπορείτε να φτιάξετε και το δικό σας πιστοποιητικό ότι κατεβάσατε τον Firefox 3 και συμβάλλετε στην επίτευξη του ρεκόρ (όπως αυτό στην εικόνα) κάνοντας κλικ εδώ

3 σχόλια:
Γράψτε σχόλια
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις· συνέχισε και με άλλα σχετικά με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις· σας διαβάζω με προσοχή παρόλο που βρίσκομαι στη θεωρητική μεριά

    SCARAVEOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ για την συμβουλή Νίκο.
    Θέλω επίσης να σου πω ότι τα τελευταία ποστ που έγραψα αναφέρονται στις τεχνολογικές εξελίξεις. Φυσικά θα συνεχίσω να γράφω πάνω σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή