13 Μαρτίου 2008

“Έχασα την πτήση μου εξαιτίας του Steve Jobs”

Πως περιγράφει ένας από τους πρώτους κατόχους του MacBook Air τις εμπειρίες του από την απόπειρα μεταφοράς του πιο λεπτού notebook σε αεροπορικό ταξίδι…

Το MacBook Air αποτελεί αναμφισβήτητα το πιο λεπτό notebook της αγοράς και είναι κατά κοινή ομολογία το πιο hot προϊόν της αγοράς αυτή τη στιγμή. Ένας από τους πρώτους κατόχους του πάντως, έχει λόγους να καταριέται για την αγορά του.

Όπως αναφέρει στο προσωπικό του blog σε ένα άρθρο με τίτλο «έχασα την πτήση μου εξαιτίας του Steve Jobs», ο Michael Nygard έχασε την πτήση του προς το San Jose όταν οι αρχές του αεροδρομίου δεν πείθονταν πως αυτό που κουβαλούσε ήταν φορητός υπολογιστής!

Ο αμερικάνος προσπάθησε να περάσει από το μηχάνημα ελέγχου, ωστόσο οι υπεύθυνοι ασφαλείας δεν είχαν δει ποτέ το MacBook Air και δεν πείθονταν ότι πρόκειται για φορητό υπολογιστή μιας και όπως είπαν «δεν εντόπισαν στο πίσω μέρος κάποιες εισόδους και στο πλαϊνό του τμήμα το slot κάποιου drive».

Η παρεξήγηση λύθηκε μετά από αρκετή ώρα (και αφού η πτήση είχε χαθεί), όταν ο υπεύθυνος του αεροδρομίου είδε με τα μάτια του πως το MacBook Air μπορεί να κάνει boot και να φορτώσει μια εφαρμογή…

Πηγή: www.cosmo.gr

1 σχόλιο:
Γράψτε σχόλια