29 Μαρτίου 2008

U2 3D: Εντυπώσεις

Σήμερα πήγα και είδα την ταινία-συναυλία U2-3D η οποία στην ουσία είναι η περιοδεία των U2 "Vertigo" (2005-06) κινηματογραφημένη σε 3D (δηλαδή τρισδιάστατη). Η ταινία κινηματογραφήθηκε στη Νότιο Αμερική κατά τη διάρκεια του τελευταίου κομματιού της περιοδείας των U2 "Vertigo". Με την 3D εικόνα και τον πολυκάναλο ήχο (5.1 surround) ο θεατής απολαμβάνει την συναυλία σαν να βρισκόταν εκεί.
Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος σε όλους τους τομείς. Η εικόνα είναι άψογη και σου δίνει την αίσθηση ότι ο Bono και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος είναι ακριβώς μπροστά σου! Ο ήχος είναι και αυτός πολύ καλός. Γενικά είναι μια πολύ ωραία εμπειρία και σας προτείνω να πάτε να το δείτε.

Ένα αρνητικό σημείο της τεχνολογίας Real-D που παρατήρησα είναι ότι όταν υπάρχουν υπότιτλοι τα μάτια κουράζονται αρκετά για να τους διαβάσουν επειδή βρίσκονται στο κάτω μέρος της οθόνης. Αυτό το συμπέρανα από τα trailer που δείχνει πριν αρχίσει η ταινία. Ευτυχώς η παρούσα ταινία δεν έχει καθόλου υπότιτλους !

1 σχόλιο:
Γράψτε σχόλια
  1. μπορω να προσθεσω-αν και δεν χρειαζεται ιδιαιτερα- οτι οντως ηταν μια πολυ πετυχιμενη ταινια που αξιζει να την δει κανεις, ειτε ειναι fan των U2 ειτε οχι.i strongly recomend it... (ατσα το βρετανικο!λολ).
    φιλικα, εR*.

    ΑπάντησηΔιαγραφή