15 Σεπτεμβρίου 2008

Windows 7 τον Ιούνιο του 2009

Η επόμενη έκδοση των Windows με κωδική ονομασία "Windows 7" αναμενόταν (από φήμες) να τεθεί σε κυκλοφορία προς το τέλος του 2009 ή στις αρχές του 2010. Παρόλ' αυτά τώρα κυκλοφορούν νέες φήμες που θέλουν τα καινούρια Windows να κυκλοφορούν νωρίτερα αρκετούς μήνες !

Όπως αναφέρει το αμερικανικό ειδησεογραφικό site InternetNews.com, στο εσωτερικό ημερολόγιο της Microsoft έχει καταγράφει η "3η Ιουνίου 2009" ως η εκτιμώμενη ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων Windows.

Η πρώτη έκδοση beta αναμένεται να διανεμηθεί στις 27 Οκτωβρίου στους συμμετέχοντες στη διάσκεψη Professional Developers Conference [PDC].

Θα καταφέρει αυτή τη φορά η Microsoft να κυκλοφορίσει τα Windows εντός του χρονοδιαγράμματος και με όλα τα νέα χαρακτηριστικά ή θα γίνει πάλι ότι έγινε με τα Vista ;

Πηγή: e-pcmag.gr

2 σχόλια:
Γράψτε σχόλια
  1. Τα "Windows"

    Έχω την εντύπωση ότι από αυτό τον "πόλεμο" της τεχνολογίας η ζωή του ανθρώπου γίνεται πιο πολύπλοκη και "ρομποτική"· γιατί τι μπορεί να σκεφτεί κανείς ὀταν βλέπει στο δρόμο να κυκλοφορούν οι άνθρωποι με τα ακουστικά στα αυτιά μοιάζοντας με αυτά που φανταζόμαστε και τα λέμε εξωγήινους! Ο Θεός να βάλει το χέρι του!
    Γεια χαρά! νίκος-SCARAVEOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχάς Νίκο πιστεύω ότι είσαι υπερβολικός. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας διευκολύνει την ζωή μας και μας εξοικονομεί χρόνο. Φυσικά μπορεί κάποιος να χάνει χρόνο από την ζωή του επειδή είναι κολλημένος με τον υπολογιστή του, αλλά αυτό είναι το άλλο άκρο. Εφόσον διαχειριζόμαστε τον χρόνο μας σωστά δεν απειλούμαστε από την τεχνολογία.
    Τέλος το παράδειγμα που δίνεις με τους ανθρώπους και τα ακουστικά δεν είναι αντιπροσωπευτικό της φανταστικής απειλής μας από την τεχνολογία γι' αυτό άλλωστε πιστεύω ότι είσαι υπερβολικός.

    Ανοιχτός σε κάθε άποψη παρόλα αυτά
    Σωτήρης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή