14 Φεβρουαρίου 2009

Windows Mobile 6.5: Το μέλλον των Windows Mobile

Τις τελευταίες εβδομάδες διέρρευσαν στο internet εικόνες των Windows Mobile 6.5, τα οποία στην ουσία είναι μια σημαντική αναβάθμιση των WM 6.1 αλλά με εντελώς καινούριο interface και πολλές προσθήκες.
Παρόλαυτα, η τελευταία γενιά των Windows Mobile είναι τα Windows Mobile 7 τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2010. Συνεπώς, τα WM 6.5 δεν είναι παρά μια ενδιάμεση στάση!

Λίγες μέρες αργότερα, διέρρευσε και μια ROM για το HTC Blue Angel με τα Windows Mobile 6.5, από την οποία πήραμε την πρώτη γεύση για το πώς θα είναι το νέο αυτό λειτουργικό.
Μόλις εχθές διέρρευσε ξανά μια ROM για το HTC Touch HD.

Οι σημαντικότερες αλλαγές πέρα από το επανασχεδιασμένο interface, το οποίο είναι περισσότερο touch-friendly, είναι η προσθήκη του Windows Mobile Marketplace το οποίο είναι το αντίστοιχο "κατάστημα" του AppStore της Apple για αγορά εφραμογών. Επίσης υπάρχει ένα μεγαλύτερο και πιο έυχρηστο με το δάχτυλο εικονικό πληκρτολόγιο καθώς και η δυνατότητα να απαντάμε ή να αγνοούμε κλήσεις σέρνοντας το δαχτυλό μας στο κατάλληλο πεδίο, όπως ακριβώς γίνεται στο iPhone.

περισσότερες εικόνες μπορείτε να δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Γράψτε σχόλια