13 Ιουλίου 2016

Samsung Galaxy Note 7 στις 2 Αυγούστου


Πριν περίπου 5,5 χρόνια είχα γράψει ένα άρθρο σε αυτό το blog στο οποίο παρουσίαζα το τότε πρωτοποριακό Samsung Galaxy Note (ναι, χωρίς νούμερο). Σήμερα, η Samsung έστειλε προσκλήσεις για το event στο οποίο θα παρουσιάσει το νέο Galaxy Note 7. Αυτό θα γίνει στις 2 Αυγούστου στην Νέα Υόρκη και πιο συγκεκριμένα στις 6:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας ενώ την παρουσίαση θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από την ιστοσελίδα της Samsung.

Αν τώρα αναρωτιέστε τι απέγινε το Galaxy Note 6, η απάντηση είναι πολύ απλή και ίσως σας θυμίσει λίγο Microsoft :P (hint: τι έγιναν τα Windows 9). Η Samsung λοιπόν αποφάσισε να προσπεράσει το νούμερο 6 στην σειρά Galaxy Note με στόχο να συμβαδίζουν τα νούμερα με την σειρά κινητών της Galaxy.

Αναφορικά τώρα με τα χαρακτηριστικά της νέας αυτής συσκευής, οι φήμες λένε ότι θα διαθέτει οθόνη AMOLED 5,7 ιντσών με ανάλυση QHD (2560x1440), 6GB μνήμης RAM, 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου ενώ θα βασίζεται στον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 821. Εκτός όμως από τα παραπάνω, φημολογείται ότι θα διαθέτει ιδιαβροχοποίηση της τάξης IP68 και ότι θα διατεθεί με την έκδοση 7.0 Nougat του Android.

Όλα αυτά βέβαια θα εξακριβωθεί αν ισχύουν σε λίγες μέρες οπότε υπομονή...

Πηγή: thenextweb.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Γράψτε σχόλια