15 Ιουλίου 2010

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου απο την Apple

Η Apple κανόνισε μια έκτακτη συνέντευξη τύπου για άυριο, Παρασκευή 16 Ιουλίου. Η εταιρεία περιορίστηκε μόνο στη ανακοίνωση της συνέντευξης τύπου και δε γνωστοποίησε το περιεχόμενο της. Οστόσο, το κεντρικό θέμα της συνέντευξης τύπου αναμένεται να είναι το iPhone 4 και τα προβλήματα λήψης που αντιμετωπίζει.

Υπομονή
λοιπόν μέχρι αύριο το βράδυ (ώρα Ελλάδας) για να μάθουμε πώς η Apple αποφάσισε να αντιδράσει στο μάλλον κατασκευαστικό πρόβλημα του iPhone 4.

Update: Στην συνέντευξη τύπου ο Steve Jobs προσπάθησε να μας πείσει ότι "αυτή η πτώση σήματος συμβαίνει στα περισσότερα σημερινά smarthphones", μόνο που ξέχασε να αναφέρει ότι το iPhone χάνει το σήμα απλά και μόνο όταν ακουμπάς το επίμαχο σημείο και όχι όταν "αγκαλίαζεις" όλο το κάτω μέρος του τηλεφώνου όπως ακριβώς έκαναν οι δοκιμαστές της Apple σε συσκευές διαφόρων κατασκευαστών.

Επίσης ο Jobs δήλωσε ότι η Apple θα παρέχει όσες δωρεάν θήκες για τα iPhone 4 μπορεί να κατασκευάσει ώστε να εξαληφθεί το πρόβλημα.
Αυτό όμως θα ισχύει μόνο για όσα iPhone αγοράστηκαν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου καθώς από εκεί και έπειτα η Apple "μπορεί να βρεί μια διαφορετική λύση στο πρόβλημα". Ακόμα θα δώσει τα λεφτά πίσω σε όσους αναγκάστηκαν να αγοράσουν μια θήκη από την Apple για το προβληματικό iPhone τους και θα δώσει την δυνατότητα στους χρήστες του iPhone 4 να το επιστρέψουν εντός 30 ημερών από την αγορά του στην Apple και να παραλάβουν την αξία του σε χρήματα (full refund).
Τέλος, ανέφερε ακόμα ότι μόλις 0.55 % των χρηστών του iPhone 4 αντιμετώπισε πρόβλημα με τη συσκευή

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Γράψτε σχόλια